annafinans-mest-valgte-laan
annafinans-logo

Lån fra 3.000 til 75.000 kr.

Fem stjerner - Rating

9,6 ud af 10

Når du skal låne penge, så er du som forbruger godt stillet i forhold til, at du nemt kan ansøge om lån, og det tager ikke særlig lang tid. I kategorien af forbrugslån finder du kviklån, hurtiglån, sms-lån, quicklån, turbolån og mange flere, som alle indikerer, at det går meget hurtigt at få et lån. Det handler om søgning efter lån, ansøgning til låneudbyderne, svar på ansøgning og overførsel af penge til en bankkonto. I forhold til søgningen efter lån, så er det i dag nemt tilgængeligt for alle at søge om lån. Allevegne hvor vi er eller bevæger os støder vi på annoncer og reklamer om at låne penge.

Masser af låneudbydere

Med adgangen til internettet og al den tid som folk bruger der, er låneudbyderne blevet meget mere synlige i form af deres annoncering, og den er meget målrettet. Det betyder at du som forbruger altid kan finde låneudbydere. Hæveautomaten.dk gør det også meget nemmere for alle. Her kan forbrugerne eller kunderne nemt og bekvemt finde frem til en låneudbyder, som dækker de flestes behov, og som vi har udvalgt for vores besøgende. Vi har fundet de mest seriøse låneudbydere, og så kan kunderne være sikre på, at de er i orden. Det sparer forbrugere for masser af tid og besvær, når de leder efter den bedste udbyder til de bedste priser.

Vælg flere udbydere

Har du en smartphone, en mobiltelefon eller adgang til internettet via pc eller tablet, så vil du kunne søge et lån online. Du får her adgang til låneansøgninger som er hurtige og nemme at udfylde og sende. På vores side kan du hurtigt finde frem til mulige udbydere, og klikke du på knappen ”ansøg”, så er du allerede godt på vej til at få et lån. Når du kigger vores liste af udbydere igennem, så vælg nogle ud som du kan se matcher dit lånebehov, og send så en ansøgning til dem. Send gerne flere ansøgninger til flere udbydere. Det øger dine chancer for lån, og skulle du få flere positive svar, så kan du på den måde vælge den billigste og bedste løsning.

Giv korrekte oplysninger

Når du udfylder din låneansøgning skal du sørge for at alle oplysninger er korrekte, og at der ikke er nogen fejl. Det vil være ærgerligt at få et afslag fordi du har skrevet forkert. Det tager ikke mange minutter at udfylde en ansøgning og trykke på send, og hvis du søger hos flere, så tager det måske 15 minutter. Mange af låneudbyderne reklamerer med hurtig sagsbehandling, og det er lige fra to minutter til to timer, som må siges at være meget hurtigt. Låneudbydernes sagsbehandling foregår ved hjælp af en digital gennemgang, hvor dine oplysninger bliver krydstjekket. Først sidst i denne fase bliver der involveret en medarbejder, som så lige tjekker alt igennem, og som enten indstiller til godkendelse eller afslag. I sidste ende er det en ledende kreditmedarbejder som giver det endelige samtykke eller afslag. Både samtykke og afslag sendes elektronisk til låneansøgeren, og hvis det er et positivt svar, så følger der et link med i mailen, som sender ansøgeren ind til en låneaftale som skal underskrives digitalt med NemID. Det tager heller ikke ret lang tid for en ansøger at følge linket, læse aftalen igennem og underskrive den – maksimalt 10 minutter.

De hurtige lån er altså både nemme og meget hurtige at få, hvis du som kunde opfylder låneudbyderens krav. Gør du det, så vil du i løbet af få timer sammenlagt, kunne få accept på en låneansøgning. Det kan næsten ikke gøres hurtigere.

Hvornår ser jeg mine penge

Når låneaftalen er blevet underskrevet, så er den bindende og gældende, og fra det øjeblik så mangler der kun et par vigtige detaljer. Den første er jo vigtigst for dig som låner – hvornår kommer pengene? Normalt er der stor forskel på låneudbydernes måde at gøre tingene på, og det gælder også for afsendelsen af pengene til din konto. Der findes udbydere som kan overføre dem på få timer eller straks, og så er der resten, som lover, at pengene vil være på lånerens konto senest dagen efter at ansøgningen er godkendt. Det er jo også meget hurtigt.

Den sidste detalje i forbindelse med at låne penge, handler også om tid, og at det gerne skal gå lidt tjept – er tilbagebetalingen af lånet. Når lånet er godkendt, pengene er sendt, og de til dels er brugt, så skal du som låner sørge for at betale dine afdrag til tiden. Ikke to dage senere, men til tiden. Tilmeld dit afdrag til PBS, så det hele foregår automatisk og uden problemer. Det giver dig og låneudbyderen mere tryghed.