annafinans-mest-valgte-laan
annafinans-logo

Lån fra 3.000 til 75.000 kr.

Fem stjerner - Rating

9,6 ud af 10

Der findes rigtig mange låneudbydere på det danske marked, og det kan være svært for mange, at finde den helt perfekte. Hos Hæveautomaten.dk har vi udvalgt en del udbydere som matcher vores strenge krav til deres evner som lånere for vores besøgende. Det betyder, at du som kunde får de bedste valgmuligheder, når du skal låne penge. Vi har gjort det hårde arbejde for dig, og udeladt alle dem som ikke lige møder vores og kundernes krav. Det gælder både i forhold til service, lånevilkår, priser/omkostninger og mange flere. De låneudbydere du finder på vores liste, er både de bedste og billigste på markedet, og så kan du trygt og sikkert søge hos dem, uden at du senere får problemer. En vigtig pointe omkring dem som du ikke finder hos os er, at de for det første lover mere end de kan holde, og så koster de ofte langt mere end hvad markedspriserne ligger på. Når du vælger udbyderne hos os, så får du det bedste.
Du gennemgår vores liste, og så finder du dem som matcher dine behov. Derefter undersøger du hver enkel, da der kan være store forskelle på deres løsninger og lånevilkår.

Du skal undgå

Hvis du gennemgår vores liste af låneudbydere, så har vi ingen advarselslamper tændt. De er alle gode og solide selskaber, og de har fokus på ordentlighed og tryghed for kunderne. Falder du over tilfældige annoncer eller reklamer på internettet, eller i en butik nede i byen, så skal du tænke dig godt om. Låneudbydere som tilfældigt dukker op i forbindelse med en vare, som du så kan låne penge til, er ikke tilfældig, og den er helt sikkert ikke den billigste metode eller løsning. Du skal passe på, at du ikke bliver lokket til et hurtigt impulskøb, og så bare vælger den nærmeste låneløsning. Det vil du sikkert fortryde, når du senere finder ud af, at det langt fra er bedste løsning. Bare på prisen kan det være en forskel på 100 procent, både på den korte og lange bane. Lånevilkårene er også meget anderledes, og de glemmer ofte at fortælle dig hele historien. Den sidste ting, som også handler om økonomi er oprettelsesomkostningerne eller etableringsomkostningerne for lånet. De er ofte tårnhøje hos de useriøse udbydere på markedet. Vi råder dig til at tænke dig om, og tjekke vores liste igennem. De er godkendt af os, og en lang række andre forbrugere.

Sådan vælger du låne udbyder!

Hvis du bruger vores liste som udgangspunkt, så er der flere måder at gribe din søgen an på. Når du kender lånebeløbet som du ønsker at søge om, så kan du bare ved at gennemgå vores liste, se hvor meget de forskellige udbyder låner ud, og de løbetider som de arbejder med. Det er altså en form for interval som for eksempel – Lånebeløb mellem 1000 og 15000 kroner og løbetid mellem 12 og 60 måneder. På mange står der også en vejledende rentesats med mere. Hvis du er smart, så vælger du fem ud som passer til lånebeløbets størrelse, og som har en løbetid du kan leve med. Derefter må du ind og se på hver enkel udbyder, og lave en låneberegning for hver af dem. Skriv beregningerne ned på en seddel, så du kan sammenligne dem senere. Når du sammenligner dem, skal du have fokus på, om afdragsstørrelsen er ok for dit budget, og så skal du vælge de tre billigste ud – her kigger du på de samlede omkostninger for hele perioden.

Søg hos flere låne selskaber

Grunden til at du fra start af skal være lidt mere målrettet i din søgning, er at du sparer meget tid og energi senere i processen. Når du i den tidligere fase har valgt tre ud af fem mulige udbydere, så skyldes det, at vi anbefaler dig, at søge hos flere udbydere på en gang. Det vil spare dig for en masse besvær – det er mere effektivt, og du vil kunne stå tilbage med et luksusproblem til sidst, at du har hele tre positive svar at vælge imellem. Det vil jo gøre, at du kan vælge det billigste lånetilbud, og dermed spare mange penge på dit lån. Der er ingen grænser for hvor mange låneudbydere du kan søge hos, men hvis du bruger vores model, så skal du nok få succes. Det koster ikke noget at søge om lån, og der er ikke noget der binder dig til noget som helst, før du eventuelt har underskrevet en af de låneaftaler, som du vil få via mail, når du modtager et positivt svar fra en eller flere af udbyderne.