fbpx
skip to Main Content

Samle lån – gør din økonomi mere overskuelig

Har du flere forbrugslån og kviklån, hos forskellige låneudbydere? Så kan det måske give mening for dig at samle dine lån ét sted. Udover at det sparer dig for en masse gebyrer, så giver det dig samtidig en mere overskuelig økonomi. Vi har her på siden samlet de lån som vi mener er bedst, til dig som ønsker at samle lån i ét lån. Læs mere i låneoversigten herunder, og i teksten i bunden af siden:

Hvorfor skal jeg samle lån i ét lån?

Det kan være uoverskueligt at gå og tilbagebetale på flere lån samtidig. Hver måned sender du penge afsted til forskellige banker og kreditselskaber, uden helt at have et overblik over din gæld og økonomi. Måske betaler du forskellige renter på de forskellige lån, og der kan endda også være gebyrer forbundet med nogle af lånene. Ved at samle lån hos én bank eller kreditselskab, slipper du for at betale gebyrer flere steder. Samtidig vil du ofte kunne få en lavere rente, og lavere ÅOP, ved at samle flere små lån i ét stort lån. Udover at du vil spare penge på renter og gebyrer, så bliver din økonomi også langt mere overskuelig. Ved kun at gå og betale tilbage på ét lån, kan du nemt følge med i din restværdi, og hurtigt se hvor meget du reelt afdrager hver måned. Det kan derfor rigtig ofte give mening at samle lån, da du både sparer penge og gør din økonomi mere gennemskuelig. Har du mulighed for at låne pengene til en lavere rente end dine nuværende lån, vil du også kunne afbetale din gæld på kortere tid. Ville det ikke være rart at kunne være gældfri hurtigere, og samtidig billigere? Det er muligt for dig hvis du tager et samle lån, og du kan samtidig også få en længere løbetid på dine lån. Du har måske 4 lån, som alle skal være tilbagebetalt inden for de næste 3 år. Ved at samle lån i ét større lån, kan du samtidig få en længere løbetid, da det jo er et nyt lån, og dermed er kravet til tilbagebetaling fra den dato du optager lånet.

Hvor kan jeg samle lån?

Overordnet set kan man sige, at du kan samle lån i alle banker og kreditselskaber. Dog kan det være svært at samle lån i din egen bank, da de stiller større krav end de låneudbydere som tilbyder lån online. For at få et samle lån i din egen bank skal du typisk til et møde med din bankrådgiver, hvor du skal forklare hvorfor du har optaget de forskellige lån. Samtidig vil bankrådgiveren ofte forvente at du kan stille sikkerhed for lånet, enten i form af pant i bil eller ejendom. Har du ikke mulighed for at stille sikkerhed, eller ønsker du bare ikke at blande din egen bank ind i det, så foreslår vi at du ansøger om et samle lån online i stedet. Her kan du være 100% anonym, og de stiller hverken krav til sikkerhed eller spørgsmål omkring hvad lånet skal bruges til. Du kan f.eks. låne op til 400.000,- hos Bank Norwegian til en konkurrencedygtig rente, og allerede begynde at spare penge nu. Uanset hvilken løsning du ønsker, så bør du altid undersøge mulighederne før du beslutter dig. Husk at find ud af hvor meget du skylder på dine forskellige lån, og hvad der præcist skal indfries for at betale lånet ud. Herefter kan du undersøge hvilket lån som passer dig bedste, og så ansøge dette. Så snart dit nye samle lån er udbetalt, kan du begynde at tilbagebetale dine andre lån. Vi anbefaler at du sørger for at betale alle dine lån ud, med det samme. Det er for at sikre dig at du ikke skal betale flere renter end højest nødvendigt.

Back To Top