skip to Main Content

Ansøg om lån online hos Bank Norwegian

Bank Norwegian er en forholdsvis ny udbyder af lån herhjemme. Men som navnet antyder er de en del af flyselskabet Norwegian. Hos Bank Norwegian kan du låne fra 5.000,- kr og helt op til 400.000,- kr! Det gør Bank Norwegian som det oplagte sted at samle dine lån hvis du har flere forskellige. Fordelene ved at samle dine lån ét sted er blandt andet færre omkostninger, og ofte til en langt lavere rente. Hos bank Norwegian kan du låne helt ned til 4,99% i rente! Den endelige rente du kan få på dit lån afhænger af din økonomiske situation.

Hos Bank Norwegian foregår alt online, dvs at du sender din ansøgning om lån afsted igennem deres hjemmeside, og derefter får du besked om dit lån i en email. Dit lån kan godkendes online med dit nem-id og du får pengene hurtigt. Typisk udbetales de samme dag som du godkender dit nye lån. Du kan låne til det du vil og kan betale dit lån tilbage over 15 år.

Ansøg om lån online her:

Ansøg om lån online – er det virkelig så nemt?

Ansøg om lån online og få pengene et par minutter efter – det lyder næsten for godt til at være sandt ikke? Men ikke destomindre så har det aldrig været nemmere at ansøge om et lån end det er i dag. De fleste banker kører med rigtig lange svartider og langsomme bankrådgivere gør det svært at få sit forbrugslån godkendt. Ansøg om lån online for at slippe for alt besværet. Ved Bank Norwegian kan du låne helt op 400.000 kroner helt uden at stille sikkerhed. Alt du skal gøre er at udfylde skemaet på deres hjemmeside, hvor du fortæller om dig selv og din økonomiske situation. På den baggrund laver Bank Norwegian en kreditvurdering af dig og din økonomi. Hele processen er automatisk, og derfor kan du få svar med det samme. Så snart din kreditvurdering er behandlet, får du direkte besked på email. Er din låneansøgning godkendt, kan du vælge at underskrive din låneaftale ved brug af dit nem-id, og herefter indbetales pengene direkte til din bankkonto. Hele låneprocessen tager virkelig kun få minutter, så din vej fra ansøgning til penge har aldrig været kortere.

Samtidig er Bank Norwegian en rigtig god partner når det kommer til din økonomi. De tilbyder virkelig attraktive renter set i forhold til andre forbrugslån og kviklån. Ansøg om lån online gennem deres hjemmeside er nemt og overskueligt, og du får lynhurtigt svar på din låneansøgning. Ved et større lån hos Bank Norwegian kan du virkelig give dig et lån med en skarp ÅOP, og det er det som kendetegner Bank Norwegian. Knivskarpe renter, lav ÅOP og reel kreditvurdering. Når det kommer til lån online er Bank Norwegian din bedste samarbejdspartner.

Back To Top