skip to Main Content
Kan Man Låne Penge Gratis?

Kan man låne penge gratis?

Du har altid kunne låne penge til stort set alle formål på nettet. Det er der mange danskere, der er bekendte med. I løbet af de flere år er der dog flere, der er begyndt at udnytte denne muligheder til fordel for banken.

Det har medført at konkurrencen er blevet mere intens, da det danske lånemarked er blevet mere interessant for flere udbyder. Flere udbydere har slået dørene op på det danske marked, og det har gjort konkurrencen større.

For dig som forbrugere er det dog blot en fordel. Det medfører at de mange aktører presser prisniveauet ned, hvilket medfører billigere lån for dig. Men kan det virkelig være sandt, at du kan låne penge gratis? Ja, det kan det faktisk.

Hvorfor kan jeg låne penge gratis?

Der findes i dag flere aktører, der tilbyder gratis lån. Det er dog ikke alle, der kan optage et sådant lån. Det er nemlig kun henvendt til nye kunder. Derfor kan eksisterende kunder altså ikke få lov til at låne penge gratis.

Årsagen til, at du kan låne penge uden omkostninger er, at konkurrencen på markedet er blevet intensiveret over de seneste par år, og derfor har de mange aktører været nødsaget til at finde nye måder, de kan skille sig ud på.

Nogle långivere – herunder VIVUS – har valgt at gøre dette ved at tilbyde gratis lån til nye kunder. Det skyldes derfor den hårde konkurrence, men ligeledes at disse långivere gør sig forhåbninger om at kunne tilbyde dig et nyt lån i fremtiden.

Et gratis lån kan nemt blive dyrt

Det er vigtigt, du ikke optager et gratis lån uden at læse aftalevilkårene. Gør du det, så kan det ende med at koste dig dyrt – og af netop denne årsag er der mange, der anser denne type lån som værende en form for fælde.

Typisk har disse lån nemlig en meget kort løbetid. Det betyder, du kun har ganske kort tid til at betale det fulde lånebeløb retur. De fleste steder er der mellem 30 og 60 dages tilbagebetalingstid på de lånte penge.

Hvis ikke betalingen falder rettidigt, så vil lånet ikke længere være gratis. Tværtimod, så vil du blive pålagt både renter og gebyrer. Derfor er det vigtigt, du er bekendt med hvad du går ind til. Er du ikke det, så kan det blive det dyreste lån, du længe har taget.

De gratis lån vinder frem

Det er kun naturligt at denne type lån vinder mere frem. De fleste er glade for at kunne låne gratis, hvis de f.eks. mangler penge til en uforudset regning eller et tilbud, de ikke kan gå glip af.

Mange er bekendte med vilkårene for lånet, inden de optager det, og derfor formår de også tilbagebetale beløbet rettidigt. Andre er af den opfattelse at de har en længere løbetid, hvilket kan koste dem dyrt.

Hvis du ønsker at låne penge uden renter, så er du nødt til at tage til takke med, at du får en løbetid, der lyder på mellem 30 og 60 dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top