skip to Main Content

Første lån er gratis hos Kvikautomaten

Hos Kvikautomaten går det som navnet antyder, kvikt. Du kan have pengene på din konto indenfor 15 minutter! De gør alt hvad de kan for at du får dit nye lån hurtigst muligt. Det gør de blandt andet ved at have automatiseret hele låneprocessen. Du ansøger om dit nye lån online, kvikautomaten foretager en kreditvurdering af dig og din økonomi, og du får svar på dit lån lynhurtigt. Du kan låne op til 6.000 kroner og de skal betales tilbage indenfor 30 dage.

Kvikautomaten står altid klar til at hjælpe dig hvis du har spørgsmål, både på telefon og på mail, hvilket har medført en score på hele 9,3 ud af 10 på trustpilot! Kvikautomaten spørger ikke hvad du skal låne penge til, det er helt op til dig hvad du bruger dit lån til!

Første lån er gratis her:

Lån penge hos Kvikautomaten

Hos Kvikautomaten kan du låne op til 6.000 kroner nemt og hurtigt. Er det dit første lån hos Kvikautomaten, tilbyder de dig at låne de første 3.000 kroner gratis! Det eneste krav er at du har betalt pengene tilbage indenfor 30 dage. Gør du dette, koster det dig altså 0 kroner! Du får 3.000 ind på din konto, og betaler kun 3.000 kroner tilbage. Ingen renter, ingen gebyrer, helt gratis. Husk på at dette kun er første gang du låner penge hos Kvikautomaten, efterfølgende lån betales der selvfølgelig renter af. Har du brug for at låne mere end 3.000 kroner, kan Kvikautomaten tilbyde dig at låne op til 6.000 kroner. Uanset hvad du låner, så er den maksimale løbetid på lån hos Kvikautomaten 30 dage. Ansøg om lån online nu, og få pengene klar på din konto indenfor 45 minutter!

Lån penge gratis hos Kvikautomaten

Kvikautomaten ønsker at have Danmarks kvikkeste kviklån. Det betyder at der ikke er lange formularer, og mange spørgsmål, før du kan ansøge om et lån. Udfyld blot din email, cpr-nummer og telefonnummer, og så har du svar på din låneansøgning lynhurtigt! Bliver dit lån godkendt, kan du få pengene ind på din konto på 45 minutter. Alt du skal gøre er at have dit nem-id klar, og derefter bruge det til at godkende dit lån med.

Back To Top