skip to Main Content

Når du ansøger om lån hos diverse udbydere stiller de visse krav til ansøgerne, for eksempel om alder, indkomst, bopæl, statsborgerskab, og ikke mindst at du ikke er registreret i et register som indeholder dårlige betalere. Har du ubetalt gæld som er registeret hos for eksempel RKI, så kan det være svært at få godkendt låneansøgning hos rigtig mange låneudbydere. Der står meget tydeligt i sleskabernes krav, at man ikke må være registreret i RKI. Kreditvurderinger af ansøgere til lån foregår for det meste helt automatisk, da låneudbyderne er koblet op på registrene som har dårlige betalere på deres lister. Det foregår ved at dit CPR nummer kan opfanges på listerne, og derved kan låneudbyderne se, at du har ubetalt gæld. Den automatiske kreditvurdering foregår via computere, og er en helt almindelig procedure ved låneansøgninger.

RKI er et af selskaberne som låneudbyderne har en aftale med, men der findes også andre, som registrerer dårlige betalere, og det gør de som en service for låneudbydere, sådan at de kan undgå at godkende lån til folk som ikke kan eller vil betale lån tilbage. Det er i princippet til gavn for både udbydere og lånere, da det giver mindre tab for lånerne, og det forhindrer at låntagere ikke kommer længere ud i en gældsspiral.

Lånebeløb:

1.000 kr. 100.000+ kr.

Alder:

18 år 30+ år

Intet lån blev fundet med det valgte søgefilter - juster din søgning og prøv igen.
Hjemmesiden indeholder kommercielt indhold - læs mere.

RKI lån

Er du registreret i RKI lån er det meget svært at få et nyt lån, men det er ikke helt umuligt. Der findes låneudbydere som giver lån trods RKI registrering. De udbydere kan du finde frem til ved at søge på internettet, og her er det vigtigt, at du som ansøger er helt ærlig omkring din økonomi, og giver fuldstændige og rigtige oplysninger, når du søger om lån. De låneudbydere der tilbyder RKI lån har mange motiver for at gå ind i sådanne lån, og det kan være forskelligt fra den ene udbyder til den anden. Men uanset motiv, så er pointen, at det ikke er helt umuligt at få lån trods RKI registrering.

RKI ingen hindring, er et af udbydernes motto eller deres slogan, og det er dem du skal lede efter, hvis du selv er registreret i RKI, og gerne vil låne penge. Som du sikkert ved, så koster det penge at låne penge, og du udbydere som tilbyder lån trods RKI, de har sat deres pris – renter og gebyrer, ret højt, da de går ud fra, at deres risiko er langt større, når de låner penge ud til dårlige betalere frem for gode og stabile betalere.

RKI lån er noget dyrere end almindelige lån, og det skal du være forberedt på. Typisk vil renten være mere end dobbelt, og der et meget stramme krav til lånerne. Men skal du låne penge, selvom du er registreret i RKI, så skal du selv lige tænke dig godt om. Som mange af de udbydere der ikke låner penge ud til RKI registrerede skriver, så er det for dig som låner vigtigt, at du får lavet aftaler med dem som har registreret dig i RKI, og på den måde kommer ud af din gæld, og igen bliver medlem af gruppen af almindelige ansøgere.

RKI ingen hindring

Der kan være mange grunde til at man bliver registreret i RKI, og det er også en af grundene til, at der findes låneudbydere som godkender låneansøgninger trods RKI. Har du været så uheldig, at din bolig er endt på tvangsauktion, så er der måske hjælp at hente. Tvangsauktioner bliver af nogle låneudbydere ikke set på som resultatet af, at man er dårlig betaler, men at der kan have været mange årsager til den meget uheldige konsekvens, og at man dermed ikke kan pålægge debitor det fulde ansvar. Uanset grunden til en RKI registrering, så er det altid meget individuelt, hvordan folk er havnet i registret, og det er der nogle låneudbydere der tager hensyn til.

Låneudbyderne har mange grunde til at låne penge ud til folk der er registreret i RKI, og det kan være forskelligt fra kunde til kunde. Derfor er det vigtigt, at du som ansøger lægger alle kort på bordet, når du søger om lån. Når låneudbyderne har alle oplysninger, så kan de bedre vurdere, om de vil gå ind i en forretning som både gavner dem og låneren. Er du registreret i RKI, så find en udbyder som accepterer RKI registrering, og søg. Måske er du heldig, og så kan det måske skabe helt nye muligheder for dig.

Lån uanset RKI

Der kan være rigtig mange gode grunde til at låneudbydere tilbyder lån til folk der er registreret i RKI. En af dem er en god forretning. Udbyderne kan, fordi de tjener mere på renter og gebyrer, lave en rigtig god forretning. En af mulighederne for lånere som er registreret i RKI, er at en ny udbyder indfrier den gamle ubetalte gæld, og så starter en ny låneaftale op. Har en låntager flere ubetalte lån registreret, så kan det være attraktivt for en udbyder, at gå ind i et projekt, hvor låntageren får indfriet de ubetalte lån, og så starter helt forfra med et nyt lån. Set fra låntageren, kan det sagtens være en meget dyrere løsning, men hvis det kan være med til at få styr på økonomien, så er det måske en god mulighed.

Selvfølgelige er det en ret god forretning for låneudbyderne at tjene penge på at indfri gammel ubetalt gæld for en ny kunde – særligt hvis renterne og gebyrerne er noget højere end ved et helt almindeligt lån. Men de løber også en noget større risiko, og derfor er prissættelsen på det nye lån også en hel del højere. Det er helt naturligt. For låntageren er der dog også nogle helt nye muligheder som man ikke skal overse. Faktisk er man som RKI registreret ret dårligt stillet, og derfor gælder for de fleste om at komme ud af den situation, og det kan kun gøres ved at få indfriet den ubetalte gæld. Hvis det kan lade sig gøre med et helt nyt lån med en helt nu låneudbyder, så kan det være en afgørende handling for vedkommendes økonomi på den lange bane. At komme ud af RKI betyder, at man nu kan bliver kreditvurderet og godkendt til for eksempel huskøb med mere. Så alt i alt er det måske den højere pris værd for de fleste.

De gode løsninger

Til møde angående lånUdbyderne som tilbyder lån uanset RKI har helt klart et ønske om at gøre en god forretning, men mange af dem har også gode gældsrådgivere ansat, som har til opgave, at hjælpe låntagere på vej til en bedre økonomi. En af årsagerne til at låneudbyderne går ind i projekter hvor folk er registreret i RKI, er den gode forretning og at de hele tiden bliver bedre til deres område, og finder nye løsninger og muligheder for både dem selv og lånerne.

Selv de mest uoverskuelige situationer som låntagere er røget ud i, når det gælder deres privatøkonomi, kan faktisk udredes på en sådan måde, at alting bliver helt anderledes og meget mere positivt, end hvad det ellers så ud til. Der er mange mennesker som er bundet og nærmest fastklemt i en gældssituation, som man tror, er helt umulig at komme ud af. Men hvis du for eksempel har set tv programmet, Luksusfælden, så har du også set, at selv de allersværeste tilfælde sagtens kan få en meget lykkelig udgang. Det skyldes først og fremmest en super rådgivning, og en ny tilgang fra skyldnernes side. Før var skyldnerne tynget af gæld, skam, magtesløshed og alt kan være lige meget indstilling, og når programmet kommer i gang, bliver den stemning ændret til lys, håb og muligheder. Programmet viser, at alting kan lade sig gøre, hvis begge parter, låntager og låneudbydere, møder hinanden og får styr på tingene.

Tilbyder lån trods RKI

I princippet er det lidt det, som låneudbydere der tilbyder lån trods RKI gør. De ser mulighederne for en rigtig god forretning, og på den måde får de rettet op på nogle situationer, som på et tidpunkt er gået helt galt – af en eller flere grunde. Det lyder som et drømmescenarie, og sådan er virkeligheden heller ikke helt, men det kommer tæt på. Er du plaget ar en registrering i RKI, så er budskabet, at alt håb ikke er ude. Der findes muligheder og det handler kun om at søge efter dem, og så handle på de ting der opstår. Du skal selv opsøge miulighederne og dermed også vise omverdenen at du vil det anderledes – at du ikke er tilfreds med tingenes tilstand. Der skal ske forandring, og nu tager du det første nye skridt. Alt det der er sket, var en dårlig oplevelse, og det skal der rettes op på.

Det er også en opfordring til alle dem som er registreret i RKI til at søge de muligheder der findes for at komme ud af det. Og det starter altid med en selv. Det er sjældent andre der kommer og siger nu er det nu.

Indfrielse af gæld

Når du låner penge, er det vigtigt at du har et godt økonomisk overblik over dine ting og forhold. Der skal være styr på budget og økonomi, så intet går galt. Går det galt, kan det få alvorlige konsekvenser. Hvis du har mange forskellige lån hos flere forskellige låneudbydere, er det måske nu du skal se på, om det kan give dig bedre overskud og overblik at samle alle dine lån til en udbyder. Hvis du for eksempel får en udbyder til at indfri alt din løse gæld hos flere udbydere til mange forskellige priser, så kan du måske ovenikøbet spare eller tjene lidt ekstra hver måned, og på den måde booste din økonomi.

Det kan i flere sammenhænge være en god ide at samle sin gæld hos en låneudbyder, og så få en og samme rente på et stort beløb, end hvis du har mange lån med meget forskellige rentesatser. Er du registreret i RKI på grund af for mange små ubetalte lån, så kan det være, at en ny udbyder, der accepterer lån trods RKI, kan hjælpe dig ud af din knibe. Men det kræver at du selv søger mulighederne, og finder en udbyder som matcher dig og dine krav, og omvendt, at låneudbyderen finder dig og din situation passende for deres forretning.

RKI lån

Uanset hvad du vil låne penge til, så kræver det, at du vil og kan betale dit lån tilbage. Det er derfor at der findes låneudbydere som låner penge ud. Det er en god forretning, og de tjener penge på udlån, og det gør de, når folk betaler deres lån med renter og gebyrer tilbage. Hvis ikke det var sådan, så var der ikke et marked for lån. Står du registreret i RKI, så er der gået noget galt på et tidspunkt, om det er din vilje eller dine evner der har svigtet, ved kun du. Pointen er, at de nye udbydere kun ved at du er registreret, og ikke kender sammenhængen. De afviser ansøgninger på grund af et personnummer, ikke på grund af dig som person.

Udbydere som låner ud til folk der er registreret i RKI har en god forretningsmodel som holder, fordi at de løsninger de tilbyder, i det store og hele bliver overholdt af begge parter. De bliver overholdt fordi vilkårene er fair og ikke umulige. Derfor er de vigtigt, at du som RKI registreret, er indstillet på, at du skal ofre en del, hvis du går ind i et nyt projekt med en ny låneudbyder. Det gælder for eksempel en helt ny livsførelse, en anden måde at leve på – ja helt nye måder at gøre tingene på. Det kan også være, at du skal lave endnu større forandringer i livet, men det må du se på, hvis det bliver aktuelt. Du skal bare være forberedt på at indordne dig og tilpasse dig nye vilkår.

Nyt overblik og styr på tingene

Har du fået godkendt et lån hos et selskab på trods af RKI, så er det nu du skal vise, at tingene kan være anderledes, og at der faktisk ikke findes noget vigtigere i livet end at betale det lån tilbage. Husk at låneperioden kun er for et vist tidsrum, og derefter er der mange helt nye muligheder. Det er ligesom at få en ny chance, so du bare ikke må brænde af. At få sådan en mulighed giver nyt overblik og styr på tingene, som der ikke har været før, og det betyder rigtig meget for livskvalitet og humør for hele familien.

Back To Top