skip to Main Content

Lån uden at stille sikkerhed hos Leasy

Leasy er et af Danmarks største finansieringsselskaber. Grundlagt i 1985 med udlejning af vaskemaskiner over telefonen, har virksomheden vokset større år for år. Hos Leasy kan du nemt og hurtigt låne op til 50.000,-kr, og tilmed til en lav rente. Hos Leasy har de automatisk kreditvurdering, hvilket betyder at du kan godkendes til dit lån direkte fra deres hjemmeside. Alt du skal gøre er at udfylde nogle få informationer før du sender din låneansøgning, og derefter bliver du hurtigt kreditvurderet. Så snart Leasy har godkendt dig til dit nye lån, får du pengene direkte overført til din bankkonto. Hos Leasy kan du låne til lige det du vil, uden at de stiller spørgsmål.

For at låne penge hos Leasy, kræver de hverken sikkerhed, eller at få at vide hvad du vil låne til. Det er dog et krav at du ikke er registreret i RKI for at kunne låne hos Leasy. Du har samtidig mulighed for at underskrive din låneaftale med Leasy, ved at bruge dit Nem-id, hvilket gør hele låneprocessen meget hurtig.

Lån uden sikkerhed hos Leasy, her:

Lån penge hos Leasy

Leasy er et af Danmarks største finansieringsselskaber. Du kender dem garanteret fra reklamerne med Peter, hvor han leverer elektronik og hvidevarer, hos danske hjem. Udover salg af elektronik på afbetaling, tilbyder Leasy også forbrugslån. De har to typer lån hos Leasy, det de kalder Leasy kontantlån og Leasy lav rente lån. Ved at tage et kontant lån, kan du låne op til 25.000 kroner og ved et Least lav rente lån, kan du låne 50.000 kroner. Det er forskelligt hvilken rente du kan få på dit nye lån, den bestemmes i sidste ende ud fra din personlige kreditvurdering. Uanset hvad du har behov for at låne til, kan du nemt og hurtigt få svar på dine muligheder. Der skal ikke stilles sikkerhed for lånet, hvilket betyder atdet blot er dine økonomiske forhold der har indflydelse på din kreditvurdering. Du står altså ikke dårligere, hvis du ikke kan stille f.eks. en bil som sikkerhed for dit nye lån.

Lån penge online hos Leasy

Du bestemmer selv tilbagebetalingstiden på lånet, og du kan underskrive den endelige lånaftale med nem-id. Det betyder at du ikke skal vente på at modtage din lånekontrakt med posten, for så at underskrive den derhjemme og sende retur til Leasy. Hele processen med at låne penge, foregår i dag online, hvilket gør at du kan ansøge om dit nye lån, og modtage pengene på samme dag. Renten starter på 9,9% men fastsættes som sagt i sidste ende, ud fra din kreditvurdering. Den maksimale løbetid på lånet er 72 måneder, men du vælger selv hvilken løbetid du vil have, så længe lånet er betalt tilbage inden de 72 måneder er gået. Leasy blander sig ikke i hvad du bruger dit lån på. Så snart du har godkendt din aftale, udbetales pengene fra lånet til din bankkonto. Herefter kan du helt selv vælge hvad du vil bruge pengene til, uanset om det så er regninger ny sofa eller måske en ferie. Det er helt op til dig selv. Ansøg om dit nye lån i dag, og få svar på få minutter. Hvorfor gå og have ondt i økonomien, når du på få minutter kan få flere penge på kontoen? Det har aldrig været nemmere at låne penge, end det er i dag, og ved at det hele foregår online, sikrer det dig lynhurtig ekspedering.

Back To Top