skip to Main Content

Nordic Lån- Forbrugslån med fast rente

Nordic lån er et nyt spændende lån på det danske marked, og vi er sikre på at det bliver et hit! Hos Nordic lån kan du låne op til 50.000 kroner hurtigt og nemt. Nordic lån kan tilbyde dig en rente fra kun 9,9% i rente! Nordic lån er et nyt produkt som udbydes af Leasy Koncernen, og er dermed en del af en forretning. Det er en af grundene til at de kan tilbyde dig et lån, på så attraktive vilkår. Ansøg om dit nye lån hos Nordic Lån i dag og modtag pengene indenfor 1-2 hverdage:

Hvilke fordele giver et lån hos Nordic lån?

Ved at tage dit nye forbrugslån hos Nordic lån får du blandt andet disse fordele:
– Et enkelt lån. Fast månedlig ydelse, og du kan betale lånet ud når du vil – uden omkostninger.
– En lav rente fra kun 9,9%
– Du kan låne fra 10.000 – 50.000,- kroner
– Nemt at ansøge online – du får svar på under en 1 time – ofte langt hurtigere
– Der skal ikke stilles sikkerhed for dit lån!
– Lynhurtigt udbetaling så snart dit lån er godkendt. Du får pengene udbetalt til din konto indenfor 1-2 hverdage.

Hvilke krav er der hos Nordic lån

For at kunne få et lån hos Nordic lån, er der selvfølgelig nogle krav som skal opfyldes. Udover at du skal kunne kreditgodkendes, dette gøres automatisk når du ansøger om lån online, skal du opfylde disse krav:

– For at ansøge om lån skal du være fyldt 21 år.
– Du må ikke være registreret i RKI
– For at låne penge skal du kunne dokumentere din indtægt
Nordic lån er Danmarks nye og billige forbrugslån! Her kan du nemt og sikkert låne fra 10.000 til 50.000 kroner, og til en fast rente fra kun 9,9%. Ved Nordic lån har du mulighed for at låne penge til en Fast lav rente, som sikrer dig en fast ydelse i hele løbetiden. Nordic tilbyder dig en løbetid på maksimalt 120 måneder, hvilket betyder at du kan vælge at betale dit lån tilbage over 10 år. Alt du skal gøre er at ansøge om dit nye lån online, igennem Nordic Låns hjemmeside, og herefter læne dig tilbage og vente på svar. Så snart din låneansøgning er færdigbehandlet, og godkendt, kan du få pengene udbetalt direkte til din bankkonto. Nordic lån er en del af Leasy koncernen, så du kan være sikker på at firmaet drives med kundetilfredshed som fokus. Leasy er selv en meget stor aktør på det danske lånemarked, og med det nye Nordic lån skal de helt sikker nok sætte pres på konkurrenterne. De tilbyder lån med en god rente, og de kommer helt sikkert til at presse markedet prismæssigt. Står du og har behov for et forbrugslån, så er Nordic lån helt klart vores anbefaling. Med en lav fast rente, og overskuelige lånevilkår, er det et lån som kan opfylde de flestes behov. Samtidig har Nordic lån en overskuelig hjemmside, som gør det muligt for dig nemt, og hurtigt, at skabe dig et overblik over hvad Nordic Lån kan tilbyde. Når du har fået dit lån, kan du altid vælge at betale lånet ud før tid. Får du lidt mere luft i budgettet, eller sker der andet i din økonomi, som gør det muligt at betale lånet tilbage, så koster det intet hos Nordic lån. Alt du skal gøre er at finde din restgæld, og derefter indbetale dette beløb til Nordic Lån, og så er dit lån betalt ud, uden ekstra omkostninger og gebyrer.

Hvordan sikrer jeg mig at Nordic lån er bedst til mig?

Den bedste, og eneste, måde at sikre dig at Nordic lån er det rigtige lån for dig, er at sammenligne lånetilbud. Ansøg om dit nye lån ved de låneudbydere du vil sammenligne, og sammenlign herefter ÅOP, og eventuelle ekstra omkostninger. Det giver dig et overblik over hvilke muligheder du har for at låne penge, og gør det muligt for dig at sammenligne lån, bedst muligt. Selvom ÅOP er den vigtigste økonomiske indikator, så kan en lav rente ofte tyde på at et lån er billigt. Især når et lån, som Nordic lån, kan tilbyde en lav rente. Samtidig skal du ved Nordic lån, heller ikke stille sikkerhed for dit lån. Det giver dig muligheden for at få et hurtigt lån, uden for meget spildtid. Ansøg allerede om dit lån i dag, og se pengene på din konto 1-2 hverdage senere. Hele låneprocessen foregår online igennem Nordic Låns hjemmeside, og du kan underskrive din låneaftale med nem-id. Det sikrer dig en hurtig ekspedering, og korte svartider. Altsammen med til at give dig et hurtigt og nemt, lån online.

Forbrugslån med fast rente

Rigtig mange forbrugslån tilbyder lave renter, men de færreste kan tilbyde en lav rente. Hos Nordic lån kan du låne fra 10.000-50.000 kroner til en rente fra kun 9,9%. Du skal ikke stille sikkerhed for lånet. Du kan dermed lån penge hos Nordic lån uanset om du skal have nyt fjernsyn, på ferie, eller bare gerne vil forsøde tilværelsen lidt. Det er virkelig nemt at ansøge om lån hos Nordic Lån. Du skal blot klikke på linket herover, og derefter udfylde låneformularen på deres hjemmeside. Så snart din ansøgning er sendt online, bliver du automatisk kreditvurderet, hvorefter at du får et svar på din ansøgning kort tid efter. Bliver dit nye forbrugslån hos Nordic lån godkendt, skal du blot underskrive låneaftalen med dit nem-id. Så snart du har godkendt din låneaftale, og fået den ønskede løbetid og ydelse på dit lån, vil lånet blive sat til udbetaling. Du vil opleve at pengene fra dit nye lån, står på din konto 1-2 hverdage.

Back To Top