skip to Main Content
Sådan Bliver Du Hurtigst Gældfri

Sådan bliver du hurtigst gældfri

Hvis du har optaget flere lån end din økonomi kan bære, så kan det være uoverskueligt at slippe ud af gælden. Du kan dog ikke undgå den, hvorfor du er markant bedre stillet ved at undersøge hvilke muligheder du har, for at slippe ud af gælden.

I denne sammenhæng findes der flere løsninger. Du kan forsøge at betale dem af hver for sig, men ofte vil det blot resultere i en voksende gæld, medmindre dit rådighedsbeløb pludselig udvides. Hvad du i stedet bør gøre, er at undersøge mulighederne for et samlelån.

Hvad er et samlelån?

Et samlelån er et lån, der samler alle dine lån i ét. Det kan der være flere fordele ved at gøre. Det er en form for lån, der er blevet mere populær i løbet af de seneste par år. Mange danskere har nemlig optaget en gæld, der er uoverskuelig, hvorfor de er nødt til at omlægge deres lån.

Med et samlelån får du et bedre overblik over din gæld. Du har nemlig kun gæld ét sted. Dertil skal du også kun lave én indbetaling hver måned. Det medfører, at du ikke misser en kreditor, fordi du ikke længere har overblik over dine lån.

Hvad der dog er vigtigere er, at det kan spare dig for rigtig mange penge. Når du har flere lån, så løber der også renter på disse. I og med, at det typisk er mindre lån, så er renten høj. Derfor vokser din samlede gæld med rigtig mange penge hver måned.

Har du i stedet et samlelån, så løber der kun rente på ét lån. Det er i sig selv med til at skabe en besparelse. Du kan dog også forvente en lavere rente, da lånet bliver til ét stort lån med en længere løbetid, hvilket ofte også resultere i en lavere rente.

Bliv gældsfri med et samlelån

Hvis du gerne vil slippe af med den gæld, du har optaget, men synes det er svært at finde hoved og hale i dine lån, så er det en oplagt mulighed at indhente tilbud på et samlelån. Det giver dig – som nævnt herover – et bedre overblik og kan ligeledes spare dig for rigtig mange penge.

Når du har et bedre overblik og får formindsket dine månedlige renteomkostninger, så bliver det markant nemmere for dig at afdrage på din gæld. Derfor er det også en rigtig god løsning, hvis du gerne vil være gældsfri.

Undgå RKI med et samlelån

Hvis du har svært ved at betale dine månedlige afdrag på dine lån, så kan du risikere at én eller flere af dine kreditorer mister tålmodigheden. I så fald kan det resultere i en registrering som dårlig betaler i både RKI og Debitor Registret.

Ved at samle din gæld hos én udbyder, hvor du kan få en mere overskuelig aftale, så du kan holde dit afdrag ved lige, så kan du faktisk undgå at blive anført som dårlig betaler i RKI. Står du først registreret i RKI, så falder din kreditværdighed markant, hvilket begrænser dig i mange sammenhæng – og derfor skal det undgås!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top