skip to Main Content

Santander – lån op til 350000 online

Santander har længe været kendt herhjemme i Danmark, som en af de allerstørste udbydere af lån til bil og campingvogn. . Nu er Santander begyndt at tilbyde privatlån til favorable priser, og attraktive renter online. Santander tilbyder flere forskellige lån, som du kan læse mere om ved at bruge vores låneoversigt herunder. Du har mulighed for at låne helt op til 350.000,- kr online, og hvis du vælger at  ansøge om et Privatlån plus, kan du samtidig  få en løbetid på hele 15 år.  Santander tilbyder en rente fra 4,95%. Den endelig rente på dit lån bestemmes, ud fra din individuelle kreditvurdering, og foregår online. Ansøg om dit lån hos Santander nu, og få pengene indbetalt direkte til din nem konto. Ansøg lån her:

Santander – Forbrugslån fra 4,95% i rente

For at få et lån hos Santander, kræver det at du ansøger om lånet via Santanders hjemmeside. Alle ansøgninger sendes online, ved at udfylde en låneformular, og du får lynhurtigt svar på din låneansøgning. Du kan låne helt op til 350.000 kroner hos Santander, og til en rente fra 4,95%. Den endelige rente du kan tilbydes afhænger af din økonomi, og hvordan du kreditvurderes. Du bliver automatisk, og gratis, kreditvurderet når du ansøger om et lån online i gennem Santander. Santander tilbyder samtidig en Safe forsikring, som kan gå ind og dække dine ydelser hvis du bliver syg, arbejdsløs eller lignende. Det giver dig ekstra sikkerhed for din økonomi, da du ikke behøver at være nervøs for at blive ude af stand til at tilbagebetale på dit lån, i en periode. Skulle uheldet være ude, vil din Safe forsikring gå ind og dække dine ydelser på lånet, i en periode. Du har også mulighed for at ansøge om et Santander Mastercard, med en kredit på op til 50.000,- kr. Det er optimalt for dig som måske ikke har brug for et lån lige nu, men mere har brug for en kredit der kan bruges løbende. Santander er en af Europas største banker og er blandt andet kendt for deres sponsorat af Ferrari i Formel 1. Du kan derfor være sikker på at få professionel samarbejdspartner til din privatøkonomi, ved at vælge Santander.

Lån penge online hos Santander

Uanset hvilket lån du vælger fra Santander, så skal du ikke stille for sikkerhed for lånet. Det betyder at du udelukkende bliver vurderet for din privatøkonomi, og ikke om du evt. har en bil eller friværdi du kan stille i sikkerhed for lånet. Samtidig gør det også at Santander ikke bestemmer hvad du bruger dit lån til. Du kan altså låne til lige det du vil, uden spørgsmål og uden at skulle forklare dig yderligere. Du har mulighed for at underskrive din låneaftale med nem-id, hvilket gør at du hurtigt kan få penge på kontoen. Så snart din låneansøgning er godkendt, modtager du en låneaftale på email, som du blot skal underskrive med nem-id, og så sættes dit lån til udbetaling. Du vil ofte kunne modtage penge fra dit lån, samme dag som du bliver godkendt, men alt efter hvornår på dagen du underskriver aftalen, kan du risikere først at få pengene dagen efter. Det er dog vigtigt at huske på, at selvom du først får dit lån til rådighed dagen efter, så er det stadig langt hurtigere end hvis du skulle låne i din egen bank. Det er altid bedst at tage et lån, hvis du skal bruge pengene på én gang. Har du brug for flere penge løbende, kan det være mere fornuftigt for dig, at få et kreditkort. Renten på et kreditkort fra Santander, er lidt højere end på et forbrugslån, men du betaler kun renter af det beløb du har brugt. Dvs, at hvis du har en kredit på 50.000 kroner, men kun har brugt 25.000, så betaler du kun renter af de 25.000 kroner du har lånt.

Back To Top