skip to Main Content
Større Konkurrencen Har Skabt Priskrig På Lånemarkedet

Større konkurrencen har skabt priskrig på lånemarkedet

Du kan låne penge til stort set alle formål på nettet. Dertil kan du også låne penge hos rigtig mange aktører, der hver især låner penge ud til stort set ethvert tænkeligt formål. For dig som forbruger er det kun positivt at du har mange valgmuligheder. For långiverne er det dog en helt anden sag, da det skaber stor konkurrence.

Den store tilgang af nye aktører har resulteret i en stor konkurrence. Den store konkurrence har resulteret i en sand priskrig. Derfor er det generelle prisniveau også faldet i løbet af de seneste par år. Det betyder, det er blevet markant billigere at optage lån på nettet, hvilket naturligvis er en fordel for dig, der skal låne penge.

Mange långivere konkurrerer på prisen

Som långiver er der mange parametre, man kan konkurrere på. Der er dog ikke nogen vej udenom, at den vigtigste faktor er, at de kan tilbyde en lav pris. Derfor er det også et aspekt, der konkurreres rigtig meget på blandt de mange danske långivere. Nogle har dog valgt at melde sig mere ind i den store priskrig end andre.

Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at det for dig som forbruger er en klar fordel, at du i dag kan finde et lån nu til en markant billigere pris end for blot et par år siden. Faktisk er der en stor forskel i det generelle prisniveau, du vil støde på i dag, og hvad det lød på for ganske få år siden – det viser at branchen udvikler sig.

I denne forbindelse er det værd at bide mærke i, at det ikke kun er renten, der er faldet. Det er også noget, der gør sig gældende for mange af de andre udgifter, du pålægges, når du optager et lån. Derfor kan du også se at de enkeltes låns ÅOP er faldet til et niveau, der så småt begynder at nærme sig niveauet i bankerne.

Udbydere iværksætter nye tiltag

Det er ikke nok at have en billig pris, hvis du skal skille dig ud på nettet. Derfor er der også op til flere udbydere på det danske lånemarked, der er begyndt at iværksætte en række nye tiltag, der kan få dem til at skille sig ud fra mængden. Eksempelvis er Vivus begyndt at tilbyde et gratis lån på op til 6.000 kr. til alle nye kunder.

Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at det fortsat er prisen, der er et afgørende aspekt for de fleste. At du også kan få afdragsfrihed, en hurtig udbetaling og meget andet anses blot som en bonus. Derfor er der ikke, der tyder på, at det er en priskrig, der bliver sat en stopper for lige foreløbigt.

Samtidig er der også mange låneportaler såsom Pengelån.nu, der har gjort det nemt for de danske forbrugere at skabe sig et overblik over markedet og sammenligne de forskellige lånetilbud. Derfor er det også ganske simpelt at finde frem til det billigste lån, hvilket blot har fået priskrigen til at rasere endnu mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top