skip to Main Content

Lån penge gratis hos Vivus 

Du kender dem fra tv, Vivus er et dansk lånefirma som tilbyder sms lån på fordelagtige vilkår. Når du låner penge hos Vivus, så er første lån GRATIS – ingen gebyrer, ingen rente, du betaler kun det beløb du låner, tilbage. Så længe at du overholder tilbagebetalingsfristen, så er dit første lån hos Vivus helt gratis. Du kan maksimalt låne 10.000 kroner hos Vivus, men det kræver at du tidligere har haft lån hos dem. De tilbyder først et lån på maksimalt 4.000 kr, hvorefter du kan låne op til 6.000, derefter kan du låne 8.000,- og til sidst har du mulighed for at låne op til 10.000, nemt og hurtigt. Hele låneprocessen foregår online, og klares nemt på ved at udfylde låneformularen på deres hjemmeside.

Lån penge gratis hos Vivus her:

Lån penge gratis hos Vivus- kan det nu passe?

Vi er helt enige – det lyder næsten for godt til at være sandt. Men vi kan med glæde fortælle dig, at det er det ikke. Du kan låne penge gratis! Vivus tilbyder dig at låne op til 4.000 kroner GRATIS, og når de siger at dit første lån er gratis, så mener de det virkelig. Der er ingen renter på dit første lån, du betaler ingen gebyrer, ingen skjulte omkostninger, det er virkelig helt og aldeles gratis at låne penge, første gang hos Vivus. Det eneste krav de stiller for at give dig et gratis lån, er at du betaler lånet tilbage indenfor 30 dage. Så kan det vist ikke blive meget billigere, eller nemmere. Få at få dit nye lån gratis hos Vivus, skal du blot sende en ansøgning igennem det link vi har længere oppe på siden, og så har du svar på din ansøgning allerede få minutter efter. Så hvorfor gå og have ondt i pengepungen når du kan låne penge gratis hos Vivus? Uanset hvad du har behov for, så kan du låne til det. Vivus stiller ingen spørgsmål til hvad du skal bruge dit lån til, og du skal ikke stille sikkerhed for dit lån. Når du har betalt dit første lån hos Vivus tilbage, kan du låne et større beløb næste gang. Her er det vigtigt for os at understrege, at det altså kun er dit første lån som er gratis. Låner du penge hos Vivus efterfølgende, kommer der selvfølgelig renter på. Det kan stadig være en god ide at undersøge hvilke andre lånemuligheder du har, før du vælger at låne penge. Vi anbefaler altid at du sammenligner flere lånetilbud, for at sikre dig det bedste lån.

Hvem er Vivus?

Vivus er et af landets største udbydere af sms-lån med over 100.000 kunder herhjemme. Vivus giver dig mulighed for at låne penge gratis, første gang du låner, du skal blot huske betale lånet tilbage indenfor 30 dage. Vivus er samtidig et af de mest populære sms lån du kan få herhjemme, hvilket blandt andet kan ses på trustpilot, hvor de har en trustscore på hele 9,5 point ud af 10! Vivus giver dig altså ikke bare mulighed for at låne penge gratis, de gør det også så godt at deres kunder elsker dem. Hele processen omkring dit nye, gratis, lån foregår online igennem deres hjemmeside. Alt du skal gøre for at få dit nye gratis lån, er at udfylde låneformularen på deres hjemmeside, og herefter får du svar på mail, når din ansøgning er behandlet. Ofte har du svar allerede få minutter efter at du sender din ansøgning. Så snart dit nye, gratis lån er godkendt, underskriver du din låneaftale med nem-id. Herefter får du dit nye gratis lån, udbetalt direkte til din bankkonto.

Back To Top